horoskop3
Horoskop je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji, u njemu su prikazani položaji Sunca, Mjeseca, planeta i zvijezda u trenutku nekog događaja ili nečijeg rođenja. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihove povezanosti te se pri izračunavanju horoskopa uzima Zemlja kao centar.

U horoskopu poznajemo 12 horoskopskih znakova, a horoskop se može računati ovisno o vremenskom periodu (dnevni, tjedni, mjesečni ili godišnji) te životnim poljima (ljubavni, poslovni, zdravlje).

Pojašnjenje osobnog horoskopa nije alat za predviđanje budućnosti, nego uglavnom psihološki obris Vaše osobnosti, pomoću kojeg možete lakše objasniti život. Kada prvi put pročitamo obrazloženje svog osobnog horoskopa, to je kao kada bi se prvi put pogledali u ogledalo. Planeti, dakle, ne utječu na nas – bilo bi bolje reći da se u pozicijama nebeskih tijela odražava naša osobnost.

Da biste saznali jesu li Vam zvijezde naklonjene :

Od proricanja budućnosti Vas dijeli samo jedan pritisak gumba:

Pošaljite sms
HR HOROSKOP na 885588
885588
HOROSKOP
(3,72 kn/sms)
BiH HOROSKOP na 091510720
091510720
HOROSKOP
(0,94 BAM/sms)
SR HOROSKOP na 7006
7006
HOROSKOP
(MTS 56,64; Telenor 57,60; VIP 54,00Din/sms)

Nazovite na:

064 501 502

– samo za korisnike koji se javljaju iz Hrvatske
(3,49 kn/min za pozive sa fiksnih mreža; 4,78 kn/min za pozive sa mobilnih mreža)

Ovan

Osobe rođene u periodu od 21. ožujka do 20. travnja su rođene u znaku Ovna.

Ključna riječ za sve Ovnove je akcija, jer Ovan je kardinalni vatreni znak. Ako ste rođeni u tom znaku, uvijek ste spremni na akciju ili burnu reakciju (osobito ako Vam se nešto ili netko ne svidi). Sjedenje na mjestu i beskonačno razmišljanje “pokrenuti se ili ne” nije za vas. Planeta koja vlada Vašim znakom je Mars – vatreni, prgavi i energijom nabijeni Mars i takve karakteristike u mnogim područjima obilježavaju i Vas.

Bik

Osobe rođene u periodu od 21. travnja do 20. svibnja su rođene u znaku Bika.

Bik je fiksni zemljani znak, kojim vlada Venera. Metaforički su neki astrolozi tvrdili da Bikom zapravo vlada Zemlja – kao simbol stabilnosti i plodnosti. Ako ste Bik izrazito ste čvrsta i praktična osoba, s obje noge na zemlji i s nepokolebljivom snagom volje. Tvrdoglavi ste i kad si jednom zacrtate nešto, teško ili nikako ne odustajete. Borac ste!

Blizanci

Osobe rođene u periodu od 21. svibnja do 20. lipnja su rođene u znaku Blizanaca.

Blizanci je promjenjivi zračni znak i njime upravlja Merkur – planeta komunikacije i intelekta. Stoga ste i Vi puni pozitivne energije koju rado dijelite s drugima. U Vašoj se glavi neprestano roje bezbrojne misli, zanimljive ideje i teorije, i zapravo jedva čekate da ih prepričate nekom! Ali ne volite Vi samo govoriti, nego ste i zahvalan sugovornik koji će saslušati tuđe probleme.

Rak

Osobe rođene u periodu od 21. lipnja do 20. srpnja rođene su u znaku Raka.

Rak je kardinalni vodeni znak kojim upravlja Mjesec – nebesko tijelo varljivih i burnih emocija. Ako bi se u nekoliko riječi trebala opisati Vaša osobnost, onda bi ona bila – brižni emotivac, spreman pomoći prijateljima i štititi svoj dom, obitelj i sve one vrijednosti koje su mu duboko u srcu.

Lav

Osobe rođene u periodu od 21. srpnja do 21. kolovoza rođene su u znaku Lava.

Lav je fiksni vatreni znak kojim upravlja Sunce – nebesko tijelo koje predstavlja snagu, životnu radost i na kraju naše unutrašnje “ja”. Upravo zbog tog snažnog i vrućeg Sunca i Vi ste dinamični i puni životne energije; volite se smijati, šaliti i uopće Vam je izrazito važno da se u životu dobro zabavljate.

Djevica

Osobe rođene u periodu od 22. kolovoza do 22. rujna su rođene u znaku Djevice.

Djevica je promjenjivi zemljani znak kojim upravlja Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Ipak, zbog elementa u kojem djeluje (zemlja), Merkur Vama donosi nešto više intelektualnih crta, a manje komunikativnosti u smislu ispraznih razgovora. Vi ste osoba koja u životu cijeni red i organiziranost.

Vaga

Osobe rođene u periodu od 23. rujna do 22. listopada su rođene u znaku Vage.

Vaga je kardinalni zračni znak kojim upravlja Venera, planeta šarma, udobnosti i ljepote. Baš taj zračni element u kojem Venera djeluje daje joj lakoću i ponešto opušteniji pogled na život, pa ste i Vi pokupili upravo takve karakteristike: vrlo ste komunikativni i šarmantni, puni ideja i širokih pogleda na život.

Škorpion

Osobe rođene u periodu od 23. listopada do 22. studenog su rođene u znaku Škorpiona.

Škorpion je fiksni vodeni znak kojim vladaju Pluton i Mars; već u tome se vidi sva kompleksnost Vašeg znaka jer je to jedini znak u kojemu se miješaju voda i vatra. U skladu s tim ste i Vi osoba puna kontradikcija, pa je malo ljudi koji Vas uspiju do kraja upoznati i shvatiti. Ostale će i dalje zbunjivati Vaša strastvenost u jednom trenutku, a moment poslije hladnoća i nedodirljivost.

Strijelac

Osobe rođene u periodu od 23. studenog do 21. prosinca su rođene u znaku Strijelca.

Strijelac je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Zato ste i Vi rođeni optimist, vedra i pozitivna osoba. Zapravo bi Vas najbolje bilo opisati kao idealistu, entuzijastu spremnog pomoći i svojom energijom osvježiti sve oko sebe.

Jarac

Osobe rođene u periodu od 22. prosinca do 20. siječnja su rođene u znaku Jarca.

Jarac je kardinalni zemljani znak kojim vlada Saturn – planeta odgovornosti, marljivosti i konzervativnosti. Zbog njegovog utjecaja, kao i elementa zemlje koji vlada Vašim znakom, Vi ste osoba na koju se čovjek može osloniti; snagu Vašeg karaktera nemoguće je slomiti, i kad si nešto uvrtite u glavu teško će Vas nagovoriti da promijenite mišljenje.

Vodenjak

Osobe rođene u periodu od 21. siječnja do 19. veljače su rođene u znaku Vodenjaka.

Vodenjak je zračni fiksni znak kojim upravljaju Uran i Saturn; prva od ove dvije planete daje Vam crtu neovisnosti i hrabrosti u obrani svojih stavova, dok Vam Saturn daje ozbiljnost i zaustavlja Vas da ne pretjerate u ekstravaganciji na koju Vas navodi Uran.

Ribe

Osobe rođene u periodu od 20. veljače do 20. ožujka su rođene u znaku Riba.

Ribe su promjenjivi vodeni znak kojim upravljaju iracionalni Neptun i slobodoumni Jupiter, i kombinacija ove dvije planete određuje Vaš karakter. Radi njih ste izrazito brižna i topla osoba, ali ste i ekstremno emotivni. Sve što Vam se događa u životu proživljavate prije svega srcem i emocijama, a tek onda razumom i logikom.