Ljubavni rituali

Ljubavne rituale radimo  kako bismo prizvali ljubav u svoj život, popravili postojeći odnos i malo požurili ono što je već suđeno da se desi, Ljubavnim se ritualima nemože natjerati nekoga da zavoli ako to nije predodređeno sudbinom i nesmije se nikako utjecati na slobdnu volju pojedinca.

Ritual zavođenja

Zavedite osobu koju već dugo potajno sa čežnjom gledate, prizovite savršenog partnera za sebe, popravite odnos koji imate ili jednostavno povećajte strast u postojećoj vezi. Ovo nije magija, ne utječe na slobodnu volju već ubrzava da se dogodi ono što je suđeno svakome od nas! Ovo je brz i jednostavan ritual zavođenja koji će zapaliti ljubavne vatre u Vama i Vašoj voljenoj osobi u roku od mjesec dana!

Za ovaj ritual sa Vaše strane nisu potrebne nikakve pripreme ali je potrebno naše vodstvo. On doista traje kratko i vrlo je učinkovit. Javite se u Astro centar na navedene brojeve za izvođenje ovog rituala!

 

Ritual pomirenja

S kime ste prekinuli odnose i nikako ih nemožete popraviti? Svi imamo u životu barem jednu dragu nam osobu s kojom bismo voljeli obnoviti kontakt i popraviti komunikaciju. Nekada ni neznamo  zašto je došlo do prekida odnosa i tada najviše patimo. Promjenimo to danas i pomirimo odnose koji su završili svađom.

Energetski vrlo intenzivan ritual odrađuje se samo jednom u mjesecu, u periodu kada Mjesec postaje sve veći ali nije još pun. Javite nam se u Astro centar otvorite svoje srce, izrazite svoju želju prema pomirenju i popravite odnos koji Vam je važan.

 

Venerin ritual

Kratak ali jak ljubavni ritual koji kroz 3 koraka u 27 dana privlači pravu ljubav, iskrenu sreću i pravog partnera za Vas u vaš život.

1. Korak je ispisivanje afirmacije vlastitim rukopisom na komad papira po mogućnosti crvenom olovkom:
“Jedno sam sa svojom ljubavi!”
Ovu afirmaciju glasno i jasno ćete tokom dana izgovoriti najviše 9 puta NIPOŠTO VIŠE od toga!

2. Korak je u najmanje 2 minute i 40 sekundi opisati svog idealnog partnera, tu se nesmije koristiti ničije ime već samo opis fizičkog izgleda osobe za koju mislite da bi vam najbolje odgovarala. Opis se započinje: Moj idealan partner je:… i sve se piše crvenom bojom!

3. Korak ucinite u sljedecih 27 dana barem jednom! Radi se o spremanju kreveta i izmjeni energije u vašoj spavaćoj sobi. Poskidajte posteljinu i stavite ju prati, dok se pere zapalite stapić sandalovine ili listić kadulje te sa dimom obiđite krevet sa svih strana, iznad i ispod! Dok to radite zamišljajte kako se iz vašeg kreveta čisti sva negativa i prošle veze koje su loše završile a ostavile su tragove u krevetu i njegovoj okolini. Zamjenite negativne energije tako da zamišljate čistu bijelu svjetlost oko kreveta koja će zadržati pravu ljubav čistom i jakom. Dobro usisajte cijelu sobu i kada budete vraćali krevet na mjesto pokušajte ne postaviti ga potpuno isto kao i prije kako bi se energija promjenila za novog partnera. Istočnjačka vjerovanja kažu da ako stavite roze plahte na svoj krevet upoznat ćete osobu iz svojih snova pa pokušajte time pojačati ritual!

Prije samog rituala potrebno je otvoriti magični krug koji ne smiju izvoditi početnici i neiskusni. Ako neznate kako to uraditi nemojte pokušavati sami jer možete postići suprotni učinak već se javite u Astro centar da mi taj dio odradimo za Vas.

Najbolje je za pravilno izvođenje rituala:

Od proricanja budućnosti Vas dijeli samo jedan pritisak gumba:

Pošaljite sms
HR ASTRO RITUAL na 885588
885588
ASTRO RITUAL
(3,72 kn/sms)
BiH ASTRO RITUAL na 091510720
091510720
ASTRO RITUAL
(0,94 BAM/sms)
SR ASTRO RITUAL na 7006
7006
ASTRO RITUAL
(MTS 56,64; Telenor 57,60; VIP 54,00Din/sms)

Nazovite na:

064 501 502

– samo za korisnike koji se javljaju iz Hrvatske
(3,49 kn/min za pozive sa fiksnih mreža; 4,78 kn/min za pozive sa mobilnih mreža)