Najbolje za pravilno izvođenje rituala:

Od proricanja budućnosti Vas dijeli samo jedan pritisak gumba:

Pošaljite sms
HR ASTRO RITUAL na 885588
885588
ASTRO RITUAL
(3,72 kn/sms)
BiH ASTRO RITUAL na 091510720
091510720
ASTRO RITUAL
(0,94 BAM/sms)
SR ASTRO RITUAL na 7006
7006
ASTRO RITUAL
(MTS 56,64; Telenor 57,60; VIP 54,00Din/sms)

Nazovite na:

064 501 502

– samo za korisnike koji se javljaju iz Hrvatske
(3,49 kn/min za pozive sa fiksnih mreža; 4,78 kn/min za pozive sa mobilnih mreža)

Rituali za napredak i privlačenje novca

Rituali za napredak i privlačenje novca neće Vam donjeti jackpot na lottu ili milijune bilo bi nerealno to očekivati, ono što oni mogu učiniti za Vas jest pomoći privući više novca od posla koji radite, promjenu posla na bolje, dodatnu zaradu i slično. Isto tako rituali koji se rade za popravak i napredak zdravlja ne donose istog trena izlječenje ali svakako popravljaju energiju kako bi se terapija koju koristite bila učinkovitija i olakšat će kako se osjećate!

 

Ritual svijećama za pozitivnost

Sve što trebate je bijela svijeća, jasna namjena i snažna volja! Poželjno je i posvetiti/pomazati svijeću specijalnim uljem za bolji učinak ali uvijek možete koristiti i maslinovo ulje ako nemate drugo. Važno je u svijeću urezati ime osobe za koju se radi ritual, kao i namjenu odnosno namjeru. Ovisno o situaciji i problemu koji se rješava ponekad je potrebno urezati i rune pokraj imena osobe kojoj se ritual radi. Držite svijeću tako da usmjeravate svoju iskrenu strast u nju, točno morate vidjeti kako se ona dešava. Nikada ne sumnjajte da li će upaliti. Upalit će ukoliko vjerujete i točno se držite uputstava. Energiju svijeće možemo pojačati puštajući glazbu ili plešući dok ju držimo uvijek misleći na krajnji željeni rezultat kako se ostvaruje. Kada osjetite da se moć i energija pretaču u svijeću zapalite je. Postavite je na oltar i započnite sa mantrom:
“Večeras Mjesec, sutra Sunce dopustite da moć jača dok se ne izvrši  moja volja. Svijećo izgori do kraja, provodeći moju namjeru, za dobro svih, nikakvo zlo da se ne desi. Neka tako bude!”
Ovaj ritual se koristi za bilo koju namjenu jedino je važno dobro odabrati boji svijeće sukladno sa namjerom, a za još bolji učinak može se koristiti i posebno bilje.

 

Magija Runa

Runska abeceda se koristi za predviđanje budućnosti ali i za prizivanje sreće, napretka odnosno zaštitu u svim poljima života. Kako bismo odredili koje točno rune mogu Vas zaštititi ili Vam prizvati sreću moramo prvo otkriti izvor problema koji su Vas doveli do nezadovoljstva i tuge. To ćemo učiniti otvarajući Vam rune te ćemo Vam nakon toga poslati bez ikakve naknade sliku odnosno RUNASKRIPT koji će služiti kao magnet za sreću, zaštita od negativnosti i talisman za polje života u kojem smatrate da imate najmanje uspjeha i sreće.

 

Ritual punog Mjeseca

Ovaj se ritual koristi samo dan prije, za vrijeme i  dan poslje punog Mjeseca.

Iskušajte ovaj ritualčić i olakšajte si život. Na komad papira ispišite sve što Vam ne treba sve što Vas smeta (osjećaji, situacije u svakodnevnom životu, ljudi, tuge, bolesti zapravo sve što više ne želite imati u životu) i navečer vani pod Mjesecom taj papir zapalite. Samo budite oprezni da se ne opečete ili nešto ne zapalite!
Nakon toga zahvalite se Mjesecu i Svemiru na pomoći!

 

Magična boca za privlačenje novca

Ritual za privlačenje novca u Vaš život. Prilično kompleksan i opširan ritual ali vrlo dobra učinka. Morate pripremiti prije samog početka jednu svijeću bilo koje boje, 3 kovanice bilo koje vrijednosti, plastičnu ili staklenu bocu koju možetepoklopiti te papir i olovku.

 

Bosiljak

Bosiljak ima jako važnu ulogu i magiji, religiji, medicini i kulinarstvu. Pripisuje mu se izuzetna mistična moć, najviše zaštitna, ali i plodotvorna. Smatra se da su ga u naše krajeve donjeli hodočasnici u srednjem vijeku. U narodnoj medicini koristi se protiv kašlja, bubrežnih bolesti, glavobolje i depresivnih raspoloženja, a čaj od ove biljke koristi se protiv menstrualnih tegoba, te da bi potakao menstruaciju. Sok od lišća koristi se protiv prehlade i upale ušnog bubnjića.
Želite li pomoću bosiljka imati više novaca, otjerati zlo, poboljšati ljubavni odnos i da je partner vjeran Vama u svemu tome možete koristiti bosiljak i pomoći će  Vam jer ima božanstvenu moć.
Pa evo par rituala koje možete napraviti sa bosiljkom ovisno o tome što kome najviše treba i u kakvoj se situaciji nalazi.
1. Ako potopimo bosiljak u vodu tri dana i prolijemo nakon tri dana tu vodu na kućni prag, on će nam donijeti novac, uspjeh i otjerat će zlo.
2. Za poboljšanje ljubavnih odnosa stavite ga u kuhinju u neku otvorenu posudu sa vodom, a vodu mijenjajte svake nedjelje.
3. Bosiljak štiti od zla. Pomiješajte ružmarin sa bosiljkom i koristite kao zaštitno sredstvo protiv negativnosti. Vjeruje se da zlo ne može ostati tamo gdje je bosiljak.
4.  Magični bosiljak se može koristiti u ljubavnoj magiji i ljubavnom proricanju. Uzmite 2 grančice bosiljka, one će vam biti pokazatelj braka. Stavite ih u žar i tada ćete dobiti odgovor kakav će brak biti sa partnerom iz sadašnje veze. Ako se brzo upali i pretvori u pepeo znak je da će brak biti skladan, ali ako pucketa i pravi piskave šumove, znak je da će brak biti veoma loš.
5. Da bi Vam partner bio vjeran pospite prah od bosiljka po krevetu dok spava, naročito oko srca i partner će Vam sigurno ostati vjeran.

 

Cimet

Ovaj aromatični začin koristi se u ritualima za privlačenje ljubavi, novca i blagostanja, ali i za zaštitu doma od neprijatelja
Upotreba cimeta u magiji vjekovna je tradicija. Energija ove biljke povezana je sa muškim principom, čiji je vladar Sunce i element vatra. Rituali sa cimetom često se izvode da bi se predvidjeli budući događaji, ali i u svrhu iscjeljenja i u ljubavnoj magiji, a ovaj začin važi i za jak afrodizijak.

Zaštita

Zbog muške, aktivne energije, cimet je idealno magijsko sredstvo za zaštitu. Devet štapića cimeta povezati crvenom trakom, a potom svežanj okačiti iznad vrata. To će spriječiti ulazak neprijatelja i loše energije u dom. Isti takav svežanj može se postaviti i iznad prozora.

Prosperitet

Dobra financijska situacija kao i osobni prosperitet, također su povezani sa muškom energijom. Štapići od cimeta u kombinaciji sa karanfilićem, đumbirom i narančinom korom donose povišicu, unapređenje ili promjenu posla. Dovoljno je da se bilje stavi u zelenu vrećicu koja se potom stalno nosi u torbi.

Ljubav 

Zbog elementa vatre, cimet je moćan sastojak ljubavne magije. Ritual je jednostavan: zapaliti štapiće cimeta ili ih držati pod jastukom…